24 Kasım 2010 Çarşamba

Süpürmek hiç bu kadar kolay olmamıştı

      Dünya devi Electrolux, Ergospace elektrikli süpürgeyle ev temizliğini daha da zahmetsiz bir hale dönüştürüyor.
     
Priz değiştirmek tarih oluyor      Elektrikli süpürgeyi odadan odaya geçirirken her seferinde priz değiştirmek mecburiyeti pek çok kullanıcı için ev süpürmeyi bir külfet haline getiriyor. Ürün geliştirme çalışmalarında tüketici iç görüsünü baz alan Electrolux, ev süpürmeyi kolaylaştıran Ergospace elektrikli süpürgeyi ev hanımlarının beğenisine sunuyor. Electrolux Ergospace, 9 m. kablosu ve 13 m. süpürme çapıyla 530 m²’ye kadar geniş alanları bile priz değiştirmeye gerek kalmaksızın rahatça süpürmeye olanak veriyor.
     
Evinizin dostu      Darbelere ve çizilmelere karşı koruma sağlayan Ergoshock sistemi ise Ergospace’in ve evinizdeki duvar ve mobilyaların ilk günkü gibi yepyeni kalmasını sağlıyor. Koruyucu lastikli tekerlekleriyle geçtiği yerlerde iz bırakmayan Ergospace, parkelerinizi de çizilmekten koruyor. Kullanılmadığı zamanlarda fazla yer işgal etmeyen Ergospace, ‘Park Sistemi’ özelliği sayesinde hortumu ile birlikte yatay ve dikey konumlarda saklanabiliyor. Süpürgenin aşırı ısındığı durumlarda devreye giren “Termo Koruma Sistemi”, uzun süreli kullanımlarda otomatik olarak kapanmayı sağlayarak, temizliğin güvenli bir şekilde tamamlanmasına yardımcı oluyor.
     
Seçim sizin      Mavi-beyaz renklerde, ZE 320 ve ZE 346 modelleriyle satışa sunulan Ergospace, uzunluğu ayarlanabilen teleskopik boruları ile istenilen boyutta kullanılarak ev hanımlarının işini kolaylaştırıyor. Tozları mıknatıs gibi çeken ve zeminler için özel olarak tasarlanmış yer başlığı ile her türlü yüzeyde gönül rahatlığıyla kullanılabilen Ergospace ZE 346, turbo başlığı ile de temizlik performansını artırıyor. 6,5 cm. yüksekliğindeki yer başlığı koltuk altlarına kolaylıkla giriyor; temizlik sırasında ulaşılmadık nokta kalmıyor.
     
Antibakteriyel...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder