24 Kasım 2010 Çarşamba

Anneler için mükemmel hediyeler...

      İşte yepyeni bir pişirme alternatifi; Piral Terracota tencereler. Yüksek ısı iletkenliği sayesinde, ısıyı tencereye eşit bir şekilde dağıtır ve mükemmel bir pişirme süreci sunar. Direkt ateş üstünde, mikrodalgada ve fırında kullanıma uygun olan bu ürünler %100 doğal materyaller kullanılarak üretilmiştir. Benim annem her şeyin en iyisine layık diyenler için mükemmel bir hediye alternatifi.
      Her türlü servis ihtiyacınız için farklı alternatifler sunan Tantitoni'den yepyeni bir servis önerisi. Gümüş kaplama standlı, Alman kristalize camdan oluşan ürünler, en özeli sofralarınız için son derece elit ve kullanışlı bir servis grubudur.
      Çiçek desenli, sempatik fırın kaplarıyla pişen yemeklerin diğerlerinden çok daha lezzetli olması yalnızca bir rastlantı mı sizce? Fırından alıp doğrudan masa üstüne götürmek isteyeceğiniz kadar şık olan bu fırın kaplarının üzerindeki çiçek motifleri el işçiliğiyle hazırlanmıştır. Hem fırında, hem de mikrodalgada kullanıma uygundur.
      Dünyaca ünlü paslanmaz çelik ev eşyası üreticisi Brabantia markalı ekmek kutusu; yeni modernize edilmiş formu ile alan tasarrufludur. Kabartmalı tabanı sayesinde, ekmek için ideal havalandırmayı sağlar.
      Annenize kendi elinizden çıkmış bir kekten daha güzel, daha değerli bir hediye düşünebilir misiniz? Göz alıcı renkleri ve farklı şekilleri ile Tantitoni döküm alüminyum kek kalıpları, 240 dereceye kadar sıcaklığa dayanaklıdır. İç yüzeyindeki yapışmaz kaplama ile kekleriniz kalıptan şekli bozulmadan rahatlıkla çıkar. Tantitoni kek kalıpları ile annenize hiç unutamayacağı kadar lezzetli bir hediye vermeye ne dersiniz?
      Baharı müjdeleyen çiçeklerin birer birer açmaya başladığı şu günlerde mutfağınızda renngarenk çiçek açsın istemez misiniz? Mükemmel yapışmaz kaplaması sayesinde; kekinizi yapışmadan ve kolaylıkla çıkarabileceğiniz sevimli Tantitoni kek kalıpları yeni tarifler uygulamanız için size ilham verecek.Kaynak: www.tantitoni.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder