24 Kasım 2010 Çarşamba

Eğlenceli Raf Seçenekleri.

      Salon, mutfak, banyo ya da yatak odası... Evin her yerinde sizi derleyip toparlayan raflar, artık şekil değiştirmenin ötesine geçtiler!
    
     Yeni raf sistemleri, kullanılan malzeme ve tasarımları bakımından da son günlerde gözlere hitap etmeye başladı.
    
     Sadece kitaplarınızı dizeceğiniz bir ünite olmanın ötesinde, mekanın baş dekoratif detayı olarak evin en ölü noktasında bile yer alabilirler.
    
     Yaşam alanınızın her yerine kolaylıkla uygulayabileceğiniz pratik, bir o kadar da dekoratif olan rafları istediğiniz amaca göre uygulayabilirsiniz.
    
     Dar ve uzun bir koridora tavana monteli şekilde koyacağınız dekoratif raflar ile küçük ve sıkıcı görünen antrenizi hareketlendirip elinizin altında dağınıklık yapan her şeyi toparlayabileceğiniz bir alan yaratmanız mümkün.
    
     Küçük hasır sepetler ya da renkli kutularla da hoşluk katarsanız, raflar evin en şık ve en kullanışlı eşyası haline dönüşebilirler.
    
     Hayalinizdeki rafı yaptırmak için ise, bir marangoz ile anlaşmak sizin için ilk aşamada yeterli olacaktır. Fakat tüm dekoratif aksesuar ve mobilya mağazalarında kesinlikle kendi zevkinize uygun bir raf sistemi bulabileceğinizi de hatırlatalım.
    
     Rengarenk halleri ve farklı tasarımları ile mobilya sektöründe herkesin yaşam alanının bir köşesinde mutlaka yer verdiği fonksiyonel rafların en sıra dışı halleri değişik fikirlere yelken açmanıza neden olabilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder