24 Kasım 2010 Çarşamba

Pencere önü bostanları...

      Yaşamlarımızı daha sağlıklı ve dinç devam ettirmeniz için doğaya dönüş şart! Modern insanın doğadan koparak, ona zarar verdiğini düşündüğümüzde ekolojik dengenin korunması gerektiğini unutmamak gerekiyor. Peki, kış soğuğunda evinizde doğal sebze yetiştirmeyi istemez misiniz? Hem de sadece tohum ekip sulayarak. Botanika’nın Pencere Önü Bostanları, bırakın sizi doğaya yakınlaştırsın...
    
     İş yaşamının stresli ortamı, sokağın zorlu koşuşturması, hayat koşullarının ağırlığı, insanı doğasından gitgide uzaklaştırıyor. Sonucunda da kronik ağrılar, dinmeyen bir yorgunluk ve bezginlik. Çözüm ise, doğaya geri dönüşte. 21. yüzyılın yükselen trendi de zaten, doğaya dönüş. Doğaya dönüşte, organik besinler önemli bir rol oynuyor. Tamamen doğal yöntemlerle üretilen, katkı maddesinden uzak besin topluluğunu, hem de evinizde yetiştirdiğinizi bir düşünün… Özellikle soğuk kış günlerinde, sevdiklerinizle birlikte sobanın karşısında demlediğiniz sıcacık çayınızı içerken, içine yetiştirdiğiniz taze nanenizden serpiştirdiğinizi hayal edin… İşte size tüm zamanların en doğal ve en süper ürününü Pencere Önü Bostanları ile Botanika sunuyor.
    
     Sebze ve meyveleri gerçek tat ve kokusundan mahrum yemekten şikâyet edenlerin imdadına, tüm dünyada bir sağlık akımı olarak yaygınlaşan organik hayata dönüş felsefesi yetişiyor. Botanika da bu imdada Pencere Önü Bostanları ile destek oluyor. Bir zamanlar domates domates gibi kokardı, patlıcanın tadı ağzı yakardı, elma bir başka lezzetliydi.? Son dönemde sıkça duyduğumuz bu yakınmalar, organik hayata geçişle birlikte artık geride kalıyor. Çünkü ilaç kullanılmadan tamamen doğal gübrelerle yetiştirilen, ekolojik dengeyi koruyan ve yenilenebilir enerji ile elde edilen organik ürünler, hızla hayatımızın her alanına giriyor. Pencere Önü Bostanları, organik olarak evde sebze yetiştirmenin keyfini yaşatırken, yemek ve salatalara da lezzet katıyor
     
Yaklaşık 100 bin Pencere Önü Bostanı satıldı      Bir düşünün kışın, sıcacık evinizde yetiştirdiğiniz nane, tere, roka, dereotu, semizotu gibi bitkilerle hem sağlıklı, hem doğal ev ortamında yaşayabiliyorsunuz. Pencere Önü Bostanları ile ilgili olarak Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, “Biz Botanika olarak bitkiseverlere evlerinde sebze yetiştirme keyfini yaşatmayı hedefledik. Bu amacımıza da ulaştık. Doğal beslenme ve doğal hayat artık herkesin özlediği yaşam biçimleri. Kentsel yaşamda insanları, özel alanları olan evlerinde bir nebze olsun doğaya yakınlaştırabiliyorsak, kışın sevdikleri ile birlikte içtikleri çaya, yedikleri salataya Pencere Önü Bostanları’nda yetiştirdikleri bitkilerden serpiştirebiliyorsa, bu bizim için çok anlamlıdır. Pencere Önü Bostanları öyle tuttu ki, geçtiğimiz yılda yaklaşık 100 bin civarında alıcı buldu” dedi.
    
     Yeşili hissettiren, bizleri bir adım olsun doğaya yakınlaştıran Botanika ve Pencere Önü Bostanları ile hakkında detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder