8 Aralık 2010 Çarşamba

hayvanlar için kiralık karavan

Hayvanlar Taking
Biz motorhomes adanmış Pet bizim Evcil aile hiçbir itiraz için. Biz hirers soruyorsun ancak ve evcil hayvanlar onların sorumlu olmak gerektiği gibi battaniyeler için / yatak kendi sağlamak olduğunu onlar ile sağlanmaktadır. gerektiren bir araç daha başkaları, bu yüzden ayı karar zihin zaman bu alanlar Lütfen evcil hayvan için uygun bir alan kat daha fazla olan bazı araçlar unutmayın.

Senin Pets  

Evcil hayvan ile karşılama aileler
                                                                                                                       
 
Biz ve karavanlar bizim Osprey 2 edilir kadar büyük Evcil bizim tatil biliyoruz sizinle önemli olduğunu zorunda Evcil hayvanlarınızı nasıl çünkü Kestral, Küçük Hayvanlar karavanlar 2 veya Pet 1 Orta kadar hoş geldiniz biz. valeting ücret küçük bir set Orada  Evcil sizin için getiriyor. Biz devlet ücretsiz zarar ve düzenli temiz sormak Karavan size geri bir bu değil mi var evcil hayvan ya da standart bizim sadece kira durumu.
 
 
Doğal Getaway anda evcil hayvanların her türlü yiyecek ve içecek, ve biz Pet Fare, tüm bunları gördük Sıçan, balık, yılan, kuşlar, Owls, Meerkats, Etc - keçi, at veya hayvan domuz bizim Kartal Karavan gibi çok büyük hayvan için Bir Tow-Bar sizin Trailer gereksinimlerini karşılamak zorundadır.
 
hayatı daha kolay yapma ... o evden Evcil bakmak ve dinlenmek ederken tatilde ne kadar zor olabileceğini bilerek, hiçbir ekstra ücret ödemeden aşağıdaki sağlayacaktır:
  • Köpek zemin dübel ve hattı dışında hayvan sağlamak için                                                      
  • Sigara kırılabilir gıda ve su kapları Havlular
  • Doggy atık torbaları
  • Havlular

başarılı çalışmaların ardından şimdi onlarla tatile onların Evcil Hayvan almak isteyen hayvan sahipleri için özel araçlar tahsis var. Bu araçlar NOT sonradan onlarla Evcil olmayan kişiler için işe olacaktır.
netten buldum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder